SAKARYA / AKYAZI - Atatürk Ortaokulu

Atatürk Ortaokulu

Yeni Mah. Ada Cad. no126 Akyazı/Sakarya
Vizyon
Atatürk ilke ve inkılaplarını anayasada ifadesi bulunan Atatürk milliyetçiliğine bağlı, Türk milletinin milli, ahlaki, insani ve kültürel değerlerini benimseyen ailesini, vatanını, milletini seven ve daime yüceltmeye çalışan, Olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilen, Sorumluluklarını bilen ve yerine getiren, İnsan haklarına saygılı haklarını bilen ve koruyan, Hür ve bilimsel düşünme gücüne sahip, Bireysel yeteneklerini ve öğrenme stillerini dikkate alarak öğrenen, bilgili, becerili ve özgüveni olan, Çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışı kazanan, Türk milletini çağdaş uygarlığın yapıcı yaratıcı saygın bir otağı yapma gayreti olan bireyler olmalarının sağlamak için varız.
Misyon
Biz, Atatürk ilköğretim okulu olarak; Atatürk ilkelerinin ışığında, milli eğitimimizin temel amaçları doğrultusunda milli ve manevi değerlerimize bağlı, aydın fikirli, çağdaş düşünceli, sorumluluk duygusu gelişmiş, kendine güvenen, olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilen, sorumluluklarını bilen ve yerine getiren, insan haklarına saygılı, haklarını bilen ve koruyan, hür ve bilimsel düşünen öğrenci yetiştirmek için varız.
Başarılar
2011/2012 öğretim yılında, 1 öğrencimiz Sosyal Bilimler Lisesi,1 Öğrencimiz Sakarya Anadolu Lisesi, 20 öğrencimiz diğer Anadolu Liseleri ve Meslek Liselerinin Anadolu Bölümlerine kayıt yaptırmıştır.
Rehber Öğretmen :
Müzik Sınıfı :
Resim Sınıfı :
Öğretim Şekli :ikili öğretim
doğalgaz
ADSL (8 Mbit)
Ulaşım şehir içi dolmuşları ile yapılabilir.
Okulumuz İlçe Merkezindedir.